گزیده ای از بیانات رهبری در دیدار با اعضای انجمن های اسلامی: مطالبهی بنده از شما عزیزان من و فرزندان من: شما باید نقش ایفا کنید برای اینکه همسالان خودتان را -جوانان دوران دبیرستان را که با شما همسال هستند- طبق این تعریف درست بار بیاورید و کمک کنید آنها اینجوری بشوند؛ وظیفهی انجمنهای اسلامی این است. طبعاً، [این] در صورتی امکانپذیر است که در ساخت خود و در خودسازی توفیقی به دست آورده باشید.هم خودسازی کنید، هم دگرسازی کنید. ((1/اردیبهشت/95))
اولین نشست مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان البرزبا معاونین پرورشی و فرهنگی نواحی 8 گانه استان البرز به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه 2 کرج صبح روز چهارشنبه مورخ 10 اردیبهشت ماه 93 برگزار شد.
در این جلسه ابوالحسن معظمی (مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان البرز) به تبیین برنامه های انجمن های اسلامی دانش آموزان پرداخت و با اشاره به نقش دانش آموزان و تعداد 145 شهدای دانش آموز در دوران مبارزات قبل از انقلاب که از سال 1342 تا 1357 تقدیم به میهن عزیز اسلامی گردیده و همینطور با یادآوری 30 درصد از شهدای دانش آموز در هشت سال دفاع مقدس و الگو بودن همکلاسی آسمانی برای دانش آموزان انجمن اسلامی عضو مدارس ابراز داشتند: رسالت دانش آموزان عضو انجمن اسلامی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری غریق نجات بودن در مدارس است، و جریان سازی و تربیت مدیران فردا دو بال تشکل انجمن اسلامی دانش آموزان می باشد که مورد توجه مربیان قرارگاهی ست.
ایشان در ادامه افزودند: رسالت انجمن اسلامی تربیت مدیرانی متعهد و متخصص برای آینده نظام اسلامی است که برای رسیدن به این مهم با توجه فرمایشات معظم له نیاز به عزم ملی می باشد.
در ادامه نیز معظمی با معرفی هیئت انصارالمهدی (عج)، قرارگاه های دانش آموزی، همکلاسی آسمانی، اردوهای سیاحتی و زیارتی، آزمونهای علمی آینده سازان و... به عنوان فعالیتهای محوری اتحادیه به تبیین هریک از آنان پرداختند.
ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار، طرح خیمه های معرفت، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، الگوی تعالی دختران، ایجاد فرآیند تعلیم و تربیت، پرورش کارگزاران و شهروندان شایسته عصر ظهور، عمره دانش آموزی، برگزاری کلاس های علمی و آموزشی از جمله برنامه های راهبردی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان می باشد که معظمی به آنها پرداخت.
پس از مسئول اتحادیه البرز، معاونین پرورشی نواحی مطالب و دیدگاه های خود را اعلام فرمودند.
تعامل بهتر با آموزش و پرورش، اهمیت نقش جوانان در انقلاب، برگزاری حلقه های معرفتی، برنامه ریزی بهتر برای ظرفیت مامورین اتحادیه، جشن تکلیف پسران، برگزاری مداوم جلسات معاونین پرورشی نواحی با مسئولین اتحادیه در ابتدای هر فصل، استفاده از مربیان بومی مناطق، برنامه ریزی برای تهیه خوراک فرهنگی، استفاده از پیشکسوتان اتحادیه، ابلاغ برنامه های مدون، داشتن وحدت رویه در امور، تدوین جدول زمان بندی برنامه ها و... از جمله مواردی بود که آقایان منظوری(ناحیه دو)، سلیمیان(ناحیه یک)، جباری(ناحیه سه)، عنایتی(ناحیه چهار)، قرقی(طالقان)، حکیم زاده (اشتهارد) و رباط جزی (نظرآباد) بدان اشاره کردند.
بازدید امروز: 1313
بازدید دیروز: 42
کل بازدیدها: 739320